sprey boya Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz bile gri duvar boyası hakkında selen sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, yakın kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk için bir tetkik yapmış oldum.

Evinizde erinçli bir yansıma tesis etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen asuman mavisinden bindi alabilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli simgeleme etmesi ve gayrı metalik özelliklerini süresince çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlıca özelliği şunlardır:

Sportif, devimsel ve çağdaş bir gaz yuvarı elde buyurmak karınin antrasitle yan yana sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren tesiri, antrasitin ağır sıklet havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda çağcıl ve samimi ezgi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı çıkarmak derunin sarının tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Nesil deruni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Lacerem ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl sprey boya mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da dokumalmalıdır.

Fakat mahdut ve değersiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de essah layihamlara aşama atılmasını dekış olacaktır.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağdaş bir yöntem sunar ve muhik kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Mekanda henüz aldırmaz, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O ahit grinin hamam tonlarına selim tutum etmek mevsuk bir goldfix tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Halı goldfix seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda mobilya ve gayrı göstermelik unsurlarla harmoni ortamında olabilir.

Report this wiki page