antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması salgılamak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha etkin bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve har bir mutabakat sağlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve sıcak bir ortam oluşturur.

İnternetin kendimi en aldırmaz deyiş ettiğim kucak bulunduğunu ayırt ederek, komünikasyon dizaynı sahaında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasarım Fakültesi'nden mezun oldum.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa ezgiı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir çekicilik yeğinlabilir.

Derin antrasit berrak antrasite nazaran daha esnek örgüdadır hem goldfix baskın renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a antrasit duvar boyas SQL command or malformed veri.

Dört dörtlük bir antrasit uyumu daha mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir ortam ile dengelenmiş.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere göre henüz yoğun antrasit renk tonları bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Buz grisi rengi hengâm dönem gümüş gri niteleyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir gaz yuvarı tekvin etmek yürekin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

Buz mavisi rahat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir hava yapmak ciğerin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında mahal almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page