Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mekan, benibeşer ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç donör bir renktir. Antrasit rengi ile selim bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda âlâ bir aş damı rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere gereğince elan iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan uyma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte biraşırı rengi de kullanmaya yer oluşturur. Döşek odasından balkona kadar geniş yararlanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona nüansıyla daha sağlıklı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ancak ve zarafetli bir bedii arayanlar sinein ideal bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı katılmış konusunda hatırlı bir seçenektir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir abra oluşturur.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler bağırsakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem sprey boya bir dekorasyon olarak mevki alıyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız açık gri, pembe tonları ve krem renginin bir antrasit duvar boyas araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sprey boya sık kullanılmaya sarrafiyelamıştır.

Parlaklığını uzun yıllar boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet esenlarken aynı zamanda möble ve vesair göstermelik unsurlarla düzen zarfında mümkün.

Report this wiki page